Skip to content

Karmazinų pažintinis takas

Kadangi prie konspiracinio ežero buvo labai daug uodų, vasariniame susitikime su grupiokais alaus gėrimas dideliais kiekiais per naktį buvo iškeistas į dieninę išvyką į Neries regioninį parką. Iš daugelio ten paruoštų trasų ekskursijai buvo pasirinktas Karmazinų pažintinis takas. Dūkštos pažintinis takas pasirodė per daug sportiškas – reikia daug lipti į kalną ir nuo skardžio, o Ąžuolyno pažintinis takas yra per arti kelio ir turbūt dėl to turi per daug lankytojų.

Manau, kad ekskursija pavyko, nes pasirinkta trasa yra nuostabiai tinkama lengviems pasivaikščiojimams ir papiknikavimams.

Visame kelyje buvo prasišėlę euroskeptikai: kiekviename stende buvo išpjaustytas angliškas tekstas ir Europos Sąjungos vėliava.

Dar buvo paukščių stebėjimo ir kitokio žiūronų panaudojimo:

Matėm vabalą ir IM jo nesumindė:

Nu ir visaip kitaip pasivaikščiojome, pavalgėme aviečių, papiknikavome, paganėme miške vaikus ir paskui pamigdėme juos pievoje. Gaila, kad tik aš vienas iš grupiokų su jaunąja karta buvau, tikiuosi, kad kitą kartą prisijungs ir kiti. Žinoma, vakare ir jau be vaikų tūsas buvo pratęstas kabake Alaus namai. Man pasirodė, kad tai labai teigiamai konceptuolus reikalas, nes be alaus ir užkandos prie jo daugiau nieko neturėjo.

Jei kam įdomu, daugiau nuotraukų čia.

3 Comments

  1. Profilio nuotrauka (adis) Adis wrote:

    Spėju, čia anksčiau buvo, nes nuo VII.26 Alaus namai lyg rašė kad nedirba?

    Penktadienis, liepos 31, 2009 at 20:04 | Permalink
  2. Yolka wrote:

    yeah. buvo smagu susitikti :) reiketu dazniau :) gaila vakare negalejau prisijungti ir turejau dalyvauti nuobodziame gimtadienyje :/

    Penktadienis, liepos 31, 2009 at 21:29 | Permalink
  3. Profilio nuotrauka (Chemiker) Chemiker wrote:

    Adi, čia buvo liepos 25, paskutinę dieną prieš Alaus namams užsidarant :-)

    Šeštadienis, rugpjūčio 1, 2009 at 9:32 | Permalink
Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos