Skip to content

Hamster version 1.2 released

Praėjusį savaitgalį apturėjom visokių progų pastebėti, kaip greitai bėga laikas ir senstam jau net ne mes, bet mūsų vaikai (mes patys tuo tarpu kol kas išliekame jauni), o susirinkę svečiai pasinaudojo galimybėmis padėti pastatyti kinderiams minėta proga padovanotas sūpynes arba tiesiog pažiūrėti į dirbančius žmones. Bet aš ne apie tai…

Taigi, komentaruose gavau klausimą, į kurį pabandysiu čia atsakyti – Zaulia teiravosi, kaip yra numeruojami kinderiai. Viskas čia paprasta. Numeracijos sistemą pasiūlėme mes patys, o patobulino Jurgis aka Dievas. Panagrinėkime kaip pavyzdį kinderį Nr. 1, kodiniu pavadinimu IM. Savaitgalį ji tapo Hamsteriu 1.2. Pirmasis skaičius tiesiog atitinka eilės numerį. Antrasis skaičius sako, kokio amžiaus kinderis – šiuo atveju IM iš versijos 1.1 tapo versija 1.2, o atitinkamai versija 2.1 bus išleista kitais metais pavasarį.

Maždaug šitaip. Visiems rekomenduojame įsigyti kinderių ir leidžiame naudoti šią numeracijos sistemą.

One Comment

  1. zaulia wrote:

    o, ak, kaip miela.
    viska supratau.

    man kazkaip gyvenime pakanka 6.24 asmenybes darbe. Nu cia suskaiciavus, kad plius minus penkis vaikus pries tai turejau, o dabartinis sheimos pasididziavimas siekia 24 metus.
    hm. gudriai as cia…

    Pirmadienis, rugpjūčio 11, 2008 at 20:48 | Permalink
Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos