Skip to content

Nepalaikau multitaskingo!

Tai va, jau trečia diena, kai aš sėdžiu darbe. Vakar viskas nesisekė, dėl to į vakarą atėjo tokia mintis, kad per pirmas dvi darbo dienas korporacinio marazmo jau suvartojau pakankamai visam likusiam gyvenimui.

Idėja tokia, kad vaikų auginimą ir pan. reikalus į sėdėjimą ofise iškeičiau todėl, kad per vasarą buvau prižadėjęs padaryt gerą gabalą tokio nemalonaus darbo, kurio net pradėti niekaip neprisiverčiau namie. Kaip žinia, darbo ofise privalumas yra tai, kad ten nėra ką veikti, dėl to paprasčiau prisiversti užsiimt visokiais neįdomiais reikalais. Tai dabar spėkit, kaip sekasi ;-)

Ogi pirmadienį teko pasišnekėt tai su vienu, tai su kitu bendradarbiu, aptarti, kas vyksta, kokios dabar ateities darbų perspektyvos ir t.t. Antradienį atsirado pašalinis darbas iš serijos „gal gali padėti, tu juk irgi suinteresuotas, kad šitas projektas pasisektų“, kurio jau šiandien tikiuosi atsikratyti. Dar vakar per korporacinio žaidimo tiražą buvo išsakyta minčių, kad visų mūsų pagrindiniai darbai yra tokie ir tokie. Tai spėkit, ar aš pradėjau normaliai užsiimti tuo reikalu, dėl kurio atėjau dirbt į ofisą? Aišku, ne: pasirodo, kad čia įvairių trukdymų pakankamai daug.

Gal čia reikia pradėti treniruotis ir išmokti palaikyt multitaskingą?

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos