Skip to content

Taip elgtis negražu

Žinau, kad taip daryti negražu ir viešai atsiprašau tūso organizatorių, kad šiandien atsisakiau eiti į vandens parką. Labai nemėgstu, kai man kas nors pažada dalyvauti kokioje tūsovkėje ir po to paskutinę minutę atsisako, bet šeimyninės aplinkybės šiandien buvo stipresnės ir, deja, teko pasielgti taip pat kiauliškai :-( Jaučiuosi labai kaltas.

Jei kas netiki šeimyninių aplinkybių rimtumu, galima įrašyti ir paskelbti Hamsteriaus 1.1 biauriojo bendravimo būdo pavyzdžių. Mergina balsą turi stiprų, nors jis buvo lyg ir susilpnėjęs po kažkurio slogos užplaukimo. Šioje vietoje galima nebent pasidžiaugti, kad Hamsteris 2.0 rėkia tyliau, tėvams nuo to tik lengviau.

O per visą šitą durną dieną, neskaitant keleto sukeltų avarinių situacijų ryte ir moralinės netvarkos namuose (visi mes atsimerkėm ne ta akim iš ryto), didžiausia nuveikta veikla buvo tai, kad gavau konkrečią vieno doktorantūros egzamino užduotį. Per vasarą rašysiu referatą pasirinkta tema, o kad būtų įdomiau, jei viskas gerai seksis, dalimis jį bandysiu paskelbti ir čia. Reikia gi ne tik apie save rašyt, o ir apie ką nors įdomesnio.

2 Comments

  1. zaulia wrote:

    nugi nieko. reiks visiem kartu taji, anaji dar karta nuvaryt. arba i nechloruoto vandens telkini. Hamstereli gal jau galima mokint plaukt ir ne baseine?

    Šeštadienis, birželio 7, 2008 at 21:02 | Permalink
  2. Profilio nuotrauka (Chemiker) Chemiker wrote:

    Plaukioja, vakar ežere buvo, vos ištraukėm visą jau drebančią.

    Pirmadienis, birželio 9, 2008 at 13:37 | Permalink
Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos