Skip to content

Finansinė nauda

Šiandien turėjau matyt pirmos akivaizdžios naudos iš to, kad mokykloje mokiausi chemijos (tai, kad kažkada kažkam padėjau jos mokytis, nesiskaito, ten pinigus reikėjo uždirbti).

Prieš savaitgalį man paskambino ir paprašė padėti išspręsti porą uždavinių, sakė, vienas organinės chemijos, kitas neorganinės. Truputį nepasitikėjau savo jėgomis, nes apie neorganinę chemiją neišmanau nieko. Liepiau atsiųsti juos emailu, gavau tą patį vakarą: vienas maždaug 8 klasės, kitas 10 klasės lygio. Tai vakar prisiruošiau, išsispausdinau ir pradėjau rašyt sprendimus. Tiek daug rašyti ranka buvo sunkiausia dalis, nes abu uždavinukai buvo sprendžiami mintinai. Bet po maždaug 10 min sunkaus darbo jau turėjau rezultatus ir paskambinau užsakovei. Apskritai mes daugiau laiko prašnekėjome telefonu, nei aš tuos uždavinukus sprendžiau.

Sakiau, kad reikia duoti pinigų ant benzino, jei atvežčiau jai tuos sprendimus, bet šiandien atvažiavo ir pasiėmė, davė 30 Lt. Sakyčiau, neblogai, kaip už 5 min darbą. Jei kam yra problemų su 8-9 klasės chemijos uždaviniais, už 30 Lt banknotą galiu padėt, jau turiu patirties.

4 Comments

  1. Profilio nuotrauka (skaitytojas) Mantas wrote:

    Už kiek sprendi chemijos valstybinio egzo užduotis penktadienį nuo 9h? :)

    Pirmadienis, gegužės 26, 2008 at 17:43 | Permalink
  2. Profilio nuotrauka (Chemiker) Chemiker wrote:

    Telefonu nesprendžiu, o nueit taip anksti iš ryto irgi niekur nesigaus :P Taigi lengvi tie chemijos valstybiniai, net ant sunkaus pachmielo išlaikyt galima.

    Antradienis, gegužės 27, 2008 at 9:15 | Permalink
  3. Profilio nuotrauka (skaitytojas) Mantas wrote:

    Aš ant durniaus laikau chemiją, nereiks man jos stojant :)

    O išlaikyt tai išlaikysiu be problemų ;)

    Antradienis, gegužės 27, 2008 at 12:58 | Permalink
  4. jurkis wrote:

    Tai kad 30 lt banknoto nėra ;)

    Pirmadienis, birželio 2, 2008 at 8:56 | Permalink
Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos