Skip to content

Baltic Prog Fest pakartojimas pavasarį

Žiūriu, kad prisikaupė krūvos aprašytinų dalykų, o aš vis neprisėdu… Popeikimas.

Tai pradėsiu daugiau ar mažiau chronologine tvarka – nuo balandžio 12 dienos koncerto Tamstoje (prieš beveik dvi savaites…). O koncertavo ten The Skys, John Young ir Кафтан Смеха (Kaftan Smeha), t.y. pagrindinės pernykščio Baltic Prog Fest pirmojo vakaro grupės. Taip jau susiklostė, kad Kaftan Smeha yra mūsų šiokie tokie pažįstami, dėl to stengiamės aplankyti jų koncertus, o ir į Johną Youngą dar kartą pažiūrėt norėjosi. Trumpas apsilankymo summary būtų toks:

The Skys. Jiems labai trūksta kokio nors vieno kito greitesnio gabalo. Nes vien tik lėti kūriniai truputį gali migdyti :-)

John Young. Buvo vienas, be grupės. Gyvai klausosi geriau, nei iš kompakto, o gyvai su grupe klausosi geriau, nei vienas. Bet visiškai ne į temą atrodo, kai koncertuoja kabake, nes jo trumpas kiekvieno gabalo pristatymas ir pamoralizavimai apie pasaulį tarp dainų visai nesigirdi alų geriantiems ir valgantiems klausytojams.

Кафтан Смеха.Tai buvo pirmas jų pasirodymas nauja sudėtim – išsiskyrė su vokalistu ir smuikininke, dar šis tas pasikeitė. Jų šefas Plantas sakė, kad „было очень много ошибок“, bet jis amžinai viskuo nepatenkintas. Iš šalies žiūrint viskas buvo gerai. Pasikeitimai buvo ypač gerai, nes trečią kartą į tą patį žiūrėti man būtų buvę truputį nuobodu.

O apibendrinant matyt reikėtų padėkoti Kaftanams, nes kol kas tik jie priverčia mus kur nors išeit, palikus kinderį seneliams :-)

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos