Skip to content

Tingėjimas ir sapnas

Kažkaip žiūriu, kad niekuo nesidomint sunku ką nors parašyt… Kadangi rašiau koncertų įspūdžius, tai po kito savaitgalio tikiuosi turėti ką papasakot ;-) O šiaip pastarosiomis dienomis nieko ypatingo neveikiu, tai negi rašysi, kaip ką daro tavo kinderis („šiandien kakojo į puoduką, o vakar į pampersą“), kaip nesiseka darbe ar panašius reikalus?

Vis galvoju, gal reikia kokią mokslinę temą užkabint? Apie kokią RNR interferenciją ar dar ką parašyt? Manau, jei ką sugalvosiu, tai parašysiu, jei tik netingėsiu.

O va dabar skaičiau Zaulios Nuotrupas apie sapnus, ir prisiminiau, kad sapnavau šiandien ryte įdomų sapną. Ten buvo apie kažkokią korporaciją, kurioje dirba šefo sekretorė. Ji buvo pagrindinė sapno veikėja, graži tokia mergaitė, lyg ir blondinė. Įdomumas buvo tas, kad sapnas buvo labai panašus į prancūzų trumpametražį filmą, kurį rodo per prancūzų trumpametražių filmų naktis (nu ar kažkas tokio) – mergaitė sekretorė ten visaip įdomiai juokingai elgdavosi, aiškiai buvo įsimylėjus savo šefą, netgi mezgėsi kažkoks veiksmas, bet va atėjo ir mane prikėlė, sakė, pusryčiaut laikas… Tai va ir nzn, kuo ten būtų pasibaigę. Senokai jau tokį filmišką sapną sapnavau, netgi gali būti, kad čia pirmas toks – įspūdis rimtai buvo toks, kad filmą žiūriu.

Tai va tiek apie tą tingėjimą, einu paskaitysiu interneto. O kai turėsiu apie ką parašyt, tai ir parašysiu, va.

One Comment

  1. Zaulia wrote:

    weee…
    filmishki sapnai:) ir dar frankofilishki.
    reik tiketis, kad susapnuosi tesini;)

    Pirmadienis, kovo 3, 2008 at 21:11 | Permalink
Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos