Skip to content

Korporaciniai žaidimai

Prieš kelias savaites paskaičiau naz blogą apie Bullshit Bingo. Kadangi pas mus darbe paskutiniu metu susiformavo tradicija kartais susitikti ir „apsitarti“, kaip einasi darbai, naz rašinys pasitaikė labai laiku ir vietoj, ir prieš kitą susirinkimą užsiminiau apie jį keliems bendradarbiams, kurie, pasirodo, buvo nesugadinti žmonės ir apie šį puikų žaidimą nebuvo girdėję… Dabar, po kelių savaičių, jie pasidarė itin sugadinti žmonės ;-)

Taigi, šiandien, man atvykus į darbą (šį kartą buvau ne šiaip sau pakviestas, o kaip vienas iš gamemasterių) ir prieš susirinkimą geriant arbatą, tie patys bendradarbiai išdėstė savo idėjas, kaip patobulinti žaidimą, kuriomis čia ir pasidalinsiu. Taigi, visų pirma, susirinkimai buvo pervadinti tiražais :-) o toliau kolegos pasiūlė lietuvišką žaidimo versiją. Čia, skirtingai nuo bingo, reikėtų ne surinkti pilną eilutę ar stulpelį, o pradžioje užbraukti keturis kampus, tada įstrižaines, o paskui – visą lentelę. Kadangi arbatos dar buvo, brainstorminimas tęsėsi – galų gale buvo pasiūlyta įtraukti kokį nors rusišką žodį vietoj „auksinio kamuoliuko“ ir t.t. ir pan.

Kažkur šioje vietoje prasidėjo eilinis tiražas, kurio metu būtumėm tikrai ne kartą laimėję tiek bingo, tiek keturis kampus, manau, daugumai būtų pasisekę užbraukti ir įstrižaines… o kai kam gal ir visą lentelę ;-) Visas tas reikalas šiandien prasiėjo itin smagiai (netgi man, kaip gamemasteriui), dėl to po jo brainstorminimą pratęsėme toliau.

Buvo pasiūlytas kitas žaidimo variantas, remiantis kitomis populiariomis loterijomis. Šį kartą prieš tiražą iš gamemasterio pasiūlytų žodžių žaidėjai turėtų išsirinkti 5 ir vieną papildomą žodį. Tie, kurie atspėja, žinoma, dalinasi pagrindinį prizą. Šis žaidimo variantas, anot kolegų, naudingas ne tik nuobodžiaujančiai auditorijai, bet ir pranešėjui, kuris tokiu būdu gali pasitikrinti savo kalbų nuspėjamumą.

Na, manau, kad šiuos žaidimus galima tobulinti ir tobulinti, ir gyvenimas dėl to darysis tik gražesnis. Beje, po visų šitų reikalų remontas namuose atrodė ne toks jau baisus, o netgi malonus reikalas :-)

2 Trackbacks/Pingbacks

  1. Bijau chemijos » Nepalaikau multitaskingo! on Trečiadienis, birželio 11, 2008 at 10:47

    […] kad šitas projektas pasisektų”, kurio jau šiandien tikiuosi atsikratyti. Dar vakar per korporacinio žaidimo tiražą buvo išsakyta minčių, kad visų mūsų pagrindiniai darbai yra tokie ir tokie. Tai spėkit, ar […]

  2. Bijau chemijos » Masinių atostogų nauda on Ketvirtadienis, liepos 24, 2008 at 11:34

    […] Dar vienas bendradarbis į darbą ateina bent pirmą valandą dienos. Jokių marazmatiškų korporacinių žaidimų. Apskritai, nei dirbti, nei tinginiauti niekas netrukdo. Taip netgi darbai po truputį į priekį […]

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos